Over

Wie zijn wij en waar staan wij voor:

Wij zijn HRM voor bedrijven en werken voor u met een persoonlijke aanpak en liefde voor het vak van HR professional.

Waar staan wij voor:
Bedrijven hebben mensen nodig. Door een goed beleid op dit vlak raken uw medewerkers geïnspireerd, betrokken en gemotiveerd.  Uw afdeling HR of personeelszaken heeft hierdoor een toegevoegde waarde voor uw bedrijf.

Als expert op het gebied van personeelsmanagement op zowel strategisch als operationeel gebied wil HRM voor Bedrijven bijdragen aan een uitmuntend personeelsbeleid. Hiermee kunnen bedrijven zich onderscheiden op de arbeidsmarkt en vlot de juiste werknemers aan zich binden en boeien.

Als betrouwbare partner zorgt HRM voor Bedrijven voor het zichtbaar maken van de meerwaarde van medewerkers alsmede de afdeling HR of personeelszaken. Door de bijdrage zichtbaar te maken of het gebied van omzet, kwaliteit en opbrengst, weet de ondernemer welke kwaliteiten hij in huis heeft of nog in huis moet gaan halen.

Opdrachtgevers
HRM voor Bedrijven begeleidt directeur-eigenaren, managers en medewerkers met alle zaken rondom Human Resources (HR). Bij problemen met personeel zorgen wij voor adequate en consistente dossieropbouw. Bij reorganisaties hebben wij oog voor de gewenste ontwikkelingen èn de personele consequenties.

Opdrachten
HRM voor Bedrijven is specialist in het leggen van een goede basis voor HR-beleid voor MKB bedrijven zoals het opstellen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden, arbeidsomstandighedenbeleid, verzuimbeleid, werving en selectie, talentontwikkeling, functioneringsgesprekken, beoordelingssystematiek en functieprofielen.

AVG
De impact van de AVG (GDPR) raakt nagenoeg alle bedrijven. Onze experts zijn goed op de hoogte van deze wet en de implementatie hiervan voor zelfstandigen en bedrijven.

Onze aanpak

- directe, heldere en eerlijke communicatie
- complexe zaken simpel maken
- projectmatige, gestructureerde werkwijze
- rekening houdend met beperkingen in tijd en geld
- zakelijke insteek, maar met oog en gevoel voor persoonlijke belangen
- maatschappelijk verantwoord en sociaal

HRM voor Bedrijven werkt nauw samen met Adesso Advies en Ontwikkeling, De Haan advocatuur, Legal Republic en Nuijten en van Wageningen.

Contact

HRM voor Bedrijven
Bredaseweg 108-A
Sectie 3, ruimte 0.04
4902 NS Oosterhout

e-mail: info@hrmvb.nl
Telefoon: 0162 - 851 297